Nieuw indoorrecreatiepark kan door de coronacrisis voorlopig nog niet openen

Joshua Van Bost, Charlene Dequecker en Nick Hossey bij het pand waar het nieuwe indoorrecreatiepark dit weekend zou opengaan.
Kostumation Joshua Van Bost, Charlene Dequecker en Nick Hossey bij het pand waar het nieuwe indoorrecreatiepark dit weekend zou opengaan.
In Elverdinge zou dit weekend normaal het indoorspeelpark Kostumation opgegaan, maar dat gaat dus niet door. “Het zal met enige vertraging zijn, maar we openen zodra het kan.”

Zaakvoerder Joshua Van Bost wilde samen met zijn twee vennoten dit weekend een indoorrecreatiepark openen op de Veurnseweg in Elverdinge. “Het is ondertussen duidelijk dat we ons recreatiepark nog niet zullen kunnen openen”, zegt Joshua. “Wat enkele maanden geleden begon als een droom, vertaalt zich ondertussen in een nachtmerrie. De afgelopen maanden hebben heel wat problemen al ons pad gekruist. We hebben nooit opgegeven, hoe moeilijk de situatie soms ook was. De prioriteit was om zo snel mogelijk operationeel te zijn, zodat wij de deuren konden openen. We blijven echter vechten en proberen niet te klagen, want deze crisis is voor iedereen pijnlijk. Onze problemen zijn niets vergeleken met de mensen die iemand verloren hebben aan dit vreselijke virus of die in het ziekenhuis liggen. Hoe moeilijk de situatie ook is, de gezondheid van alle mensen primeert. Dit mag niet overschaduwd worden door de economische impact. We komen er allen samen doorheen. Het zal met enige vertraging zijn, maar we gaan de deuren openen zodra het op een veilige manier kan.”

Kostumation is een bedrijf dat steunt op drie pijlers: naast het indoorrecreatiepark hebben de zaakvoerders een theaterbureau en doet het aan kinderanimatie. Het is de bedoeling dat in het indoorpark ook kinderanimatie te zien zal zijn, naast onder andere lasershooting en een virtual experience.