Na de Michelinster, een dochter: uitbaters restaurant Souvenir hebben opnieuw heuglijk nieuws te melden

Vilhjalmur Sigurdarson en Joke Michiel, hier nog met een bolle buik, op de uitreiking van de Michelin-sterren.
Wannes Nimmegeers Vilhjalmur Sigurdarson en Joke Michiel, hier nog met een bolle buik, op de uitreiking van de Michelin-sterren.
Ieperlinge Joke Michiel, die samen met haar man Vilhjalmur Sigurdarson het restaurant Souvenir in Gent uitbaat en daarmee onlangs een Michelinster binnenhaalde, is bevallen van een dochter. Het meisje heet Soley Rós.

Het zijn heel emotionele tijden voor de IJslandse kok Vilhajalmur Sigurdarson en zijn vrouw Joke Michiel. Vorige week nog wonnen ze een eerste Michelinster met hun restaurant Souvenir en afgelopen woensdag werden ze ouders van hun derde kindje. Het meisje heeft Soley Rós, wat IJslands is voor boterbloem. Vilhjalmur en Joke waren bijna niet gekomen naar de uitreiking van de Michelinsterren, omdat Joke hoogzwanger was. “Gelukkig zijn we toch hier”, lachte Vilhjalmur toen nog.

De kok kwam destijds naar België om hier in een restaurant te werken. Hij leerde Joke kennen en daardoor bleef hij in ons land. Aanvankelijk hadden ze samen in Ieper hun restaurant Souvenir, maar ze verhuisden samen met hun eethuis naar de Brabantdam in Gent. Het paar had al twee kindjes. Joke beviel in het Jan Yperman Ziekenhuis.

Vilhjalmur Sigurdarson en Joke Michiel op de uitreiking van de Michelin-sterren.
Wannes Nimmegeers Vilhjalmur Sigurdarson en Joke Michiel op de uitreiking van de Michelin-sterren.
Aankondiging geboorte Soley Rós op facebookpagina Souvenir.
Aankondiging geboorte Soley Rós op facebookpagina Souvenir.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jef Lois

    Maar moeten we dit wel geloven want volgens onze Belgische Turken die ervoor gezorgd hebben dat dictator Erdogan terug verkozen is gaat het uitstekend in Turkije. Ik heb een tijd geleden een documentaire gezeg van een Nederlandse journaliste van Turkse afkomst die de echte armoede liet zien in dit volgens velen zo rijke land. Met een inflatie van 30% en een lira die niks meer waard is zullen er nog velen volgen en zelfmoord plegen