Muzikaal vormingstraject Dvorak

Davidsfonds Wervik en Geluwe organiseren een muzikaal vormingstraject rond Dvorak.
rv Davidsfonds Wervik en Geluwe organiseren een muzikaal vormingstraject rond Dvorak.
Davidsfonds Wervik en Geluwe organiseren een muzikaal vormingstraject rond de Boheemse componist Dvorak. 

Op woensdag 20 november is er in het Perron in Ieper een voorbespreking voor een concert. “Weinig componisten kunnen zo treffend het karakter van een land en volk in een passende muzikale mal gieten als Antonin Dvorak bij Bohemen. Zijn muziek ademt de spirit van de gloeiende beboste heuvels en neemt ons iedere keer mee op een weergaloze reis waar cultuur, natuur en traditie elkaar ontmoeten”, zeggen de organisatoren. “We gaan dieper in op de figuur van Dvorak en zijn positie binnen de Europese muziek. We duiken in een van de meest monumentale bijdragen aan het concerto-repertoire, namelijk zijn celloconcerto.”

Op vrijdag 22 november wordt om 20.15 uur het celloconcert gebracht in het Ieperse cultuurcentrum. Tenslotte is er een nabespreking op woensdag 27 november, opnieuw in Het Perron in Ieper. De toegangsprijs voor leden van het Davidsfonds bedraagt 35 euro, niet-leden betalen 39 euro. In de prijs zit een concertticket, twee vormingsavonden, een syllabus en een drankje. Ook kun je alleen het concert bijwonen en daarvoor betalen leden 23 euro, niet-leden 25 euro. Schrijf in voor 9 november via rekening BE10 0012 0974 5604 van Davidsfonds Wervik. “Wij reserveren uw plaats en organiseren, indien gewenst, vervoer naar Het Perron in Ieper.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.