Mercedes opent grootste showroom van de Westhoek

Groep Vereenooghe, die verschillende vestigingen van Mercedes uitbaat, heeft langs de Noorderring een nieuwe showroom opgetrokken. Tien maanden lang werd er non-stop afgebroken en opgebouwd, om de nieuwe toonzaal aan het begin van 2017 klaar te krijgen.

Het complex is maar liefst 2.253 vierkante meter groot en voor de helft onderkelderd. Dit maakt het tot de grootste showroom in heel de Westhoek.

Leylah Alliet, communicatieverantwoordelijke bij Groep Vereenooghe licht het nieuwe gebouw toe.

"De oude gebouwen van Autostar dateerden al van 1992. Door de massale uitbreiding van het gamma konden we in de toonzaal van Ieper niet meer alle modellen tonen. Het was dus hoog tijd voor verandering."

Vijf vestigingen

De familie Verenooghe uit Roeselare nam al in 2001 de Autostar-garages in Ieper en Veurne over en kreeg daarmee vijf Mercedesvestigingen in hun portefeuille. Alain en Michel Vereenooghe zijn geslaagd in hun opzet om de nieuwe toonzaal nog voor het jaarlijkse autosalon in Brussel af te krijgen. "Nu is het aan onze verkopers om de nieuwe wagens aan te prijzen. Iedereen is alvast welkom om een kijkje te komen nemen." De toegang tot de showroom bevindt zich in de Zwaanhofweg 8. De toonzaal is elke werkdag open van 8.30 uur tot 19 uur en op zaterdag van 9 uur tot 17 uur. (BLI)

Langs de Noorderring liet Groep Verenooghe een nieuwe showroom optrekken. Het complex is maar liefst 2.253 vierkante meter groot.
Eric Flamand Langs de Noorderring liet Groep Verenooghe een nieuwe showroom optrekken. Het complex is maar liefst 2.253 vierkante meter groot.