Marktcafé Les Halles viert tiende verjaardag met optredens en dj-sets

Uitbater Chris Bervernaege en Wim Vandamme en Bart Devos van vzw ri4vos.
Luk Dombrecht Uitbater Chris Bervernaege en Wim Vandamme en Bart Devos van vzw ri4vos.
Het marktcafé Les Halles bestaat tien jaar en wil dat gepast vieren. Zaakvoerder Chris Bevernage riep de hulp in van de organisatoren van de Muzikale Dinsdagen en zet nu zelf een miniversie van de Dinsdagen op poten. Gedurende drie dagen vinden er optredens plaats. 

“Deze zomer blaast marktcafé Les Halles tien verjaardagskaarsjes uit”, zegt uitbater Chris Bevernage. De cafébaas klopt aan bij de vzw ri4vos, de organisatie waarmee hij twintig jaar geleden de succesvolle Muzikale Dinsdagen in Ieper heeft opgericht, om een gratis en volks evenement uit te werken. “Omdat de sluitingsdag van Les Halles op dinsdag valt en er dus een leuke link en knappe knipoog naar de Muzikale Dinsdagen kon worden gemaakt, hebben we een programma uitgewerkt om tijdens drie zomerse dinsdagen de zaak open te houden voor live-optredens en dj-sets.”

“Er zal op 2 en 16 juli en 13 augustus telkens vanaf 20 uur tot in de vroege uurtjes gefeest worden in en voor het café”, zegt Bevernage. “Een liveband brengt het publiek aan de kook en aansluitend verzorgt een dj de afterparty.” 

Ben Crabbé & The Philips en dj Sander Nolf zijn aan de beurt op 2 juli, MoodCollector en dj Vetz Aksje op 16 juli en Rumbaristas en dj Bobalicious op 13 augustus.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.