Man slaat vrouw zo hard dat haar trommelvlies scheurt

Man staat terecht voor slagen aan zijn partner.
Henk Deleu Man staat terecht voor slagen aan zijn partner.
“Die man moet zich aanpassen aan onze maatschappij”. Dat zei de raadsman van W.K. (36), een Irakees uit Kortrijk. Die staat terecht voor feiten van geweld tegen zijn partner. 

De openbare aanklager sprak van twee verschillende feiten. Het koppel begon in 2015 een relatie en ging samenwonen. Hoewel de vrouw bij een slaande ruzie klappen kreeg, trad het paar een maand later in het huwelijksbootje. Daarna kreeg de vrouw nog eens slaag en dat was er voor de vrouw te veel aan. Ze verliet haar man, maar de twee bleven wel vrienden. 

De beklaagde vraagt de rechter mild te zijn. De openbare aanklager merkte op dat de feiten toch niet min waren. Zo kreeg het slachtoffer een slag in het gezicht, waarbij haar trommelvlies scheurde. Ook probeerde de beklaagde de vrouw te wurgen en uitte hij bedreigingen. Voor dat laatste wordt hij echter niet vervolgd. Vonnis op 28 februari. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.