Man die zijn vader doodstak, blijft in de cel

De feiten speelden zich af in of aan de woning van de verdachte, langs de Molenstraat in Boezinge.
Alexander Haezebrouck De feiten speelden zich af in of aan de woning van de verdachte, langs de Molenstraat in Boezinge.
Cedric V. (30) uit Boezinge, die op 25 juli zijn 55-jarige vader dood stak met zes messteken, moet twee maanden langer in voorhechtenis blijven. Het onderzoek is nog niet afgerond.

Op 25 juli ging Ghislain V., een gekende aannemer uit Elverdinge, een handje toesteken bij werken aan het alleenstaand huis in Boezinge waar zijn zoon en diens vriendin wonen. Vader en zoon zouden samen een plantenbak metselen aan het huis in de Molenstraat. Er ontstond plots een ruzie en Cedric V. raakte daarbij zo uitzinnig van woede dat hij een mes greep en zijn vader doodde. De 30-jarige man werd onmiddellijk na de feiten opgepakt en zit sindsdien in de cel. 

Ondertussen is op vraag van de onderzoeksrechter een psychiatrisch en toxicologisch onderzoek uitgevoerd, onder andere om na te gaan of de dader handelde onder invloed van verdovende middelen. Er loopt ook een moraliteitsonderzoek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.