Keukenteam bereidt 1.580 maaltijden voor het goede doel

Het keukenteam van het Jan Yperman Ziekenhuis met van links naar rechts Kris Lefebvre, Manolito Ovenberghe, Stephan Ryngaert, Peter Ollevier en Eveline Maes.
Eric Flamand Het keukenteam van het Jan Yperman Ziekenhuis met van links naar rechts Kris Lefebvre, Manolito Ovenberghe, Stephan Ryngaert, Peter Ollevier en Eveline Maes.

Het keukenteam van het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper heeft in deze kerstperiode 1.580 maaltijden bereid voor het goede doel. Het feestmenu bestond uit tomatensoep, kalkoenfilet met champignonsaus, boontjes, witloof, peer met veenbes en gratin dauphinois, en een eindejaarsdessert. “De maaltijden werden in het ziekenhuis verkocht ten voordele van de Warmste Week”, klinkt het bij Jan Yperman. “De opbrengst werd dankzij de steun van de Ieperse Soroptimisten geschonken aan de voedselbedeling in de Grachtstraat in Ieper. En via Kiwanis Avelgem ging er een deel naar verschillende OCMW’s in en rond Avelgem.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.