Jill Peeters toe aan nieuwe uitdaging? Brandweer Westhoek biedt oplossing

Jill Peeters als brandweervrouw bij de zone Westhoek.
Brandweer Westhoek Jill Peeters als brandweervrouw bij de zone Westhoek.
Het aangekondigde afscheid van Jill Peeters (44) als weervrouw op VTM heeft de brandweer van de zone Westhoek geïnspireerd. “Wij hebben alvast iets leuks”, staat op hun Facebookpagina te lezen. Jill kreeg er al een gepersonaliseerde brandweeruitrusting aangemeten.

Jill Peeters kondigde deze week aan dat ze eind december na twintig jaar afscheid neemt als weervrouw bij VTM. Wat ze in de toekomst gaat doen, is nog onduidelijk. “Die open vraag was voor ons voldoende om op onze Facebookpagina iets ludiek te posten”, lacht Kristof Louagie van Brandweer Westhoek. “We bieden haar aan brandweervrouw te worden.” 

De bewuste Facebookpost van Brandweer Westhoek.
Brandweer Westhoek De bewuste Facebookpost van Brandweer Westhoek.

Jill kreeg er alvast al een gefotoshopte, gepersonaliseerde brandweeruitrusting aangemeten. “Altijd leuk om het bereik van onze Facebookpagina te verhogen”, lacht Louagie. “In tijden van noodsituaties is het belangrijk zoveel mogelijk mensen te bereiken. Het bericht is bovendien een bedankje naar Jill, die toch twintig jaar vele huiskamers heeft gevuld met haar weerberichten. Daarnaast plaatst het de job als vrijwillig of professioneel brandweerman of –vrouw nog eens extra in de kijker.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.