Infomarkt over nieuwe scholencampus aan VTI

Ieper
Directeur VTI Matthias Archie bij grond waar de  nieuwe school moet komen.
Henk Deleu Ieper Directeur VTI Matthias Archie bij grond waar de nieuwe school moet komen.
Nog tot 9 november stelt de Stad Ieper de startnota voor het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘Campus Veurnseweg’. Op woensdag 16 oktober is er in het VTI een infomarkt waar uitleg wordt gegeven over het plan.  

“Het plan moet de uitbreiding voor de Sint-Maartensscholen Ieper op de site van het Vrij Technisch Instituut (VTI) mogelijk maken”, zegt burgemeester Emmily Talpe. “Het is de bedoeling om van de VTI-site een grote scholencampus te maken. Er ligt nog niets vast. Eerst krijgt iedereen de kans om zich over het project te informeren met een startnota. Daarin zit onder meer een mobiliteitseffectenrapport voor de buurt.”

De startnota kan nog tot en met 9 november worden ingekeken op de dienst ruimtelijke ordening in AC Auris. Mensen moeten wel een afspraak maken met de dienst via de website van de stad www.ieper.be. De startnota kan ook op de website van de stad worden geraadpleegd.

Wie reacties, bedenkingen of aanvullingen heeft op de startnota kan die officieel aan het stadsbestuur bezorgen tot en met 9 november. Dat kan per mail: rup@ieper.be of per brief aan het college van burgemeester en schepenen, Aruis, Ter Waarde 1, 8900 Ieper. De reacties persoonlijk komen afgeven in AC Auris kan ook. Meer info via www.ieper.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.