Ieperling dingt mee naar hoofdsponsorschap KV Kortrijk

Mattias maakt met zijn bedrijfje SHOOW kans om  voor een dag hoofdsponsor van KV Kortrijk te worden.
Matthias Cornette Mattias maakt met zijn bedrijfje SHOOW kans om voor een dag hoofdsponsor van KV Kortrijk te worden.
Matthias Cornette (29)uit Ieper maak met zijn bedrijf SHOOW kans om een dag hoofdsponsor te worden van voetbalclub KV Kortrijk. De man is een van de twaalf finalisten van een wedstrijd georganiseerd door Start@Go. 

De twintiger studeerde toegepaste economie aan de UGent en begon zijn loopbaan in het Kortrijkse bedrijf Vandelanotte, waar hij financiële audits deed. “In 2017 ben ik overgestapt naar Dull. Op dit moment ben ik digital strategist en projectmanager bij Invisible Puppy in Kortrijk”, vertelt Matthias. “Ik specialiseerde mij in powerpointpresentaties door naar filmpjes op YouTube te kijken. Maar weinig van de presentaties konden mij bekoren. Daarom heb ik mijn eigen bedrijfje SHOOW opgericht. Daarmee probeer ik de prestaties van bedrijven fel te verbeteren.” 

De man is een van de twaalf kanshebbers om een dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk. “Ik heb daarvoor likes, comments en shares nodig op de video die gepost werd op Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram van Start&Go”, besluit Matthias. Meer info op de Facebookpagina van Start&Go. Filmpje is te vinden via https://www.facebook.com/startandgowvl/
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.