Groendienst stad Ieper krijgt nieuwe smalspoortractor

Vlnr. Sander Mabesoone (leverancier van de machine),  Johan Lagrou van de Ieperse groendienst, diensthoofd groendienst Ria Cardoen, schepen van Openbaar Domein Ives Goudeseune en groendienstcollega Dieter Vande Vyvere.
Stad Ieper Vlnr. Sander Mabesoone (leverancier van de machine), Johan Lagrou van de Ieperse groendienst, diensthoofd groendienst Ria Cardoen, schepen van Openbaar Domein Ives Goudeseune en groendienstcollega Dieter Vande Vyvere.
Bij de Ieperse groendienst werd een nieuwe tractor geleverd. Het gaat om een smalspoortractor die in de zomer gebruikt kan worden om de bloemen water te geven en in de winter om sneeuw te ruimen.

“We kunnen de tractor het hele jaar door gebruiken voor onderhoudswerken, zoals het reinigen van straatmeubilair, bloemen water geven en snoeiwerken. Bij een flinke winterprik zal de smalspoortractor fietspaden sneeuwvrij maken”, zegt schepen van Openbaar Domein Ives Goudeseune. De schepen verklaarde eerder al dat er aan de oude tractor dat de groendienst gebruikt, heel wat mankementen waren. Er werden de voorbije jaren al voor meer dan 10.000 euro kosten aan gemaakt. De tractor en de waterinstallatie kost de stad zo’n 70.000 euro.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.