Fietsrek verdwijnt even door werken

Dit fietsrek verdwijnt even.
Christophe Maertens Dit fietsrek verdwijnt even.
Het fietsrek dat staat opgesteld aan het Vleeshuis in Ieper wordt vrijdag weggenomen. De oorzaak zijn de werken in de straat. “Na de werken worden er uiteraard terug fietsrekken voorzien”, zegt bevoegd schepen Ives Goudeseune (sp.a).

“Vanaf 2 september starten de rioleringswerken in het gedeelte Boomgaardstraat tussen Boter- en Burchtstraat”, zegt schepen Goudeseune. “Tijdens deze werken zal de straat niet toegankelijk zijn voor verkeer. Conform de huidige planning zullen deze werken klaar zijn tegen eind januari. Daarna dient de mozaïeken rijweg nog een viertal weken uit te harden.” In het kader van de werken wordt het fietsrek ter hoogte van het Vleeshuis weggenomen.  

“Een deel werd teruggeplaatst in de Boterstraat, op de hoek met de Coomansstraat , langs het  monument”, zegt  de schepen. “Daarnaast zijn sinds kort bijkomende fietsenstallingen geplaatst op de Grote Markt  - een uitbreiding van fietsenstalling voor de Standaard Boekhandel, en op het Vandenpeerboomplein, ter hoogte van het  kruispunt met de Korte Meersstraat.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.