Eind augustus is doorgaand verkeer in Zillebeke opnieuw mogelijk

De werken in Zillebeke zitten in een stroomversnelling.
Henk Deleu De werken in Zillebeke zitten in een stroomversnelling.
Woensdag 28 augustus wordt er in de Wervikstraat in Zillebeke een toplaag aangebracht. “Hierdoor zal er terug doorgaand verkeer toegelaten worden in de Wervikstraat en de Zandvoordestraat in Zillebeke”, aldus bevoegd schepen Ives Goudeseune (sp.a). 

“Op dit moment zijn de werken aan de gang ter hoogte van de Maaldestedestraat en de Zandvoordestraat. In de Maaldestedestraat is de bovenbouw in afwerking en in de Zandvoordestraat is de nieuwe riolering in aanleg. Plaatselijk zijn deze straten dus nog altijd onderbroken voor verkeer”, aldus de schepen. “Daarnaast zal er aan de inrit van het Riet gewerkt worden op 29 en 30 augustus. Daardoor de parking het grootste deel van de dag niet toegankelijk zal zijn. Er komt in de laatste week van augustus ook een leuning aan het Vlonderpad en een nieuwe brugje tussen het Vlonderpad en de Seelbachdreef.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.