Dochter van Sting haakt af voor Iepers festival

Deze week werd het festivalterrein aan de Ieperse Zuiderring opgebouwd.
Christophe Maertens Deze week werd het festivalterrein aan de Ieperse Zuiderring opgebouwd.
Voor het Ieperse Highlight Festival dat zaterdag 31 augustus plaatsvindt, zijn er nog slechts een paar honderd kaarten beschikbaar. Vaal, de Britse dj en dochter van Sting, haakt in extremis af, maar met dj Nico Morano zorgt de organisatie voor een waardige vervanger. 

Langs de Zuiderring in Ieper vindt zaterdag de tweede editie van het Highlight Festival plaats. “Van de 4.500 kaarten zijn er nog slechts een paar honderd te koop”, zegt Lennert Vintevogel van Highligt Festival. De organisatoren lanceren een speciale app voor het festival. “Daarmee kunnen de danceliefhebbers gemakkelijk op hun smartphone zien wie waar te zien zal zijn en wanneer. Er is allerhande info op te vinden.”

Op de affiche stond de Londense dj Vaal, dochter van Sting, maar die annuleerde haar optreden. “Wegens persoonlijke redenen”, zegt Lennert Vintevogel. “We betreuren dit, maar we met Nico Morano hebben we een waardige vervanger kunnen strikken.” De affiche kleurt trouwens vooral Belgisch. Meer info via www.highlightfestival.com.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wim De Smet

    Nico Morano een waardige vervanger voor Vaal? T'is maar hoe je het bekijkt!