BUS[K]-festival lokt 1.500 bezoekers

Er waren heel wat leuke activiteiten voor kinderen.
Henk Deleu Er waren heel wat leuke activiteiten voor kinderen.
In en rond bezoekerscentrum De Palingbeek in Zillebeke vond afgelopen zaterdag de derde editie plaats van het BUS[K]-festival. Het gratis evenement scheerde hoge toppen met 1.500 bezoekers. “Het was super, mede dankzij het prima weer”, zegt communicatiemedewerker Sander Nolf van cultuurcentrum Het Perron.

Concertwerking Hypnoiz zorgde voor een mooi muzikaal programma op het festival. Meest gesmaakte optredens waren die van de jonge Gentse band Raman met hun soulvolle sound en Kleptomatics met hun aanstekelijke jazz. In de namiddag waren er ook heel wat leuke activiteiten voor kinderen, zoals tekenen en knutselen met groen. “BUS[K] is een tweejaarlijks evenement. We moeten het nog evalueren, maar er zal vermoedelijk wel een vierde editie komen in 2021”, vertelt Sander Nolf. 

Het festival in ’t groen werd georganiseerd door bezoekerscentrum De Palingbeek, stad Ieper, Duurzaamheid en dienst Cultuur, cultuurcentrum Het Perron, bibliotheek Ieper, milieuboerderij De Palingbeek, regionaal landschap Westhoek, jeugdhuis JOC Ieper vzw en concertwerking Hypnoiz.   

Creatief bezig zijn met groen.
Henk Deleu Creatief bezig zijn met groen.
Knutselen met groen is leuk.
Henk Deleu Knutselen met groen is leuk.
Veel sfeer ook.
Henk Deleu Veel sfeer ook.
Je kon er verder naar de diertjes kijken
Henk Deleu Je kon er verder naar de diertjes kijkenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.