Boomgaardstraat eerder klaar dan verwacht

De Boomgaardstraat is eerder klaar dan verwacht.
Christophe Maertens De Boomgaardstraat is eerder klaar dan verwacht.
In de Boomgaardstraat in Ieper zijn de werken sneller klaar dan voorzien. Het ziet er naar uit dat de straat begin december opnieuw open kan voor het verkeer. Dat meldt het stadsbestuur. 

“Zoals het er nu naar uit ziet gaat de Boomgaardstraat tegen begin december opnieuw open voor alle verkeer”, zegt bevoegd schepen Yves Goudeseune. “De werken zijn sneller afgerond dan voorzien. De kasseitjes moeten momenteel nog wat uitharden voor er opnieuw auto’s over kunnen.” 

Op de Kiekenmarkt wordt momenteel een ondergrondse constructie gebouwd in de parkeerstrook. Ook worden er nieuwe rioleringen aangelegd. Het eind van die werken is normaal voorzien voor midden januari 2020. De straten die in het kader van de grote werken nog moeten worden aangelegd zijn De Montstraat, Arsenaalstraat, Sint-Elisabethstraat, Onze Lieve Vrouwestraat, Lombaardstraat (tussen de Montstraat en de Dehaernestraat), Oude Konijnstraat, Maagdenstraat en de Schuttelaerestraat, ABC-straat en Boomgaardstraat (tussen Burchtstraat en ABC-straat).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.