Bejaarde vrouw is verward en rijdt achteruit tegen garage van overburen

De Opel Corsa botste tijdens het achteruitrijden nogal hevig tegen de muur en de poort van de garage bij de overburen.
Hans Verbeke De Opel Corsa botste tijdens het achteruitrijden nogal hevig tegen de muur en de poort van de garage bij de overburen.
Bizar ongeval, woensdagvoormiddag in een pijpenkop van de Fazantenlaan in Ieper. Marie-Louise Derycke (89) belandde er tijdens het manoeuvreren met haar wagen tegen de garage van haar overburen. De brandweer moest een hoek van de garage stutten omwille van instortingsgevaar.

Met haar Opel Corsa manoeuvreerde Marie-Louise Derycke uit de Fazantenlaan ter hoogte van haar garagebox op het einde van een doodlopend stukje van de straat. Mogelijk is ze onwel geworden, want plots gaf ze gas en reed ze achteruit pardoes de brievenbus aan voor de woning van Jürgen Desaegher en Ann Goemaere. De Opel Corsa botste vervolgens ook vrij hard tegen de poort en de muur van de garage van het gezin. Een deel van het metselwerk kwam daardoor naar beneden. Marie-Louise Derycke werd in verwarde toestand naar het Jan Ypermanziekenhuis gebracht. De brandweer kwam ter plaatse om een hoek van de garage te stutten. Net achter die hoek bevindt zich de gasmeter van de woning, maar die werd gelukkig niet geraakt. Omdat de poort volledig vernield werd, plaatste de brandweer een houten paneel in de poortopening.

Een medewerker van Eandis kwam controleren of de gasleiding geraakt werd bij het ongeval. Dat bleek niet het geval.
Hans Verbeke Een medewerker van Eandis kwam controleren of de gasleiding geraakt werd bij het ongeval. Dat bleek niet het geval.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.