Autodieven laten wagen zonder wielen achter

De wagen is zonder wielen terecht.
RV De wagen is zonder wielen terecht.
In de nacht van zondag op maandag is in Vlamertinge (Ieper) de Peugeot Partner van een jong koppel met twee kinderen gestolen. De auto kon enkele uren later zonder wielen teruggevonden worden.

De wagen van het koppel stond zondagnacht op de oprit voor hun woning in de Bellestraat geparkeerd. ’s Morgens merkten ze op dat het voertuig verdwenen was. Enkele uren later was de auto al terecht. Op zo’n 500 meter van hun woning stond hij op een verlaten binnenweg zonder wielen op betonnen blokken. Een wandelaar merkte de wagen op en legde de link met het opsporingsbericht dat ondertussen al via sociale media was verspreid. Ook een buggy, kinderzitje, legplank, potje kauwgum, kleine compressor en gps bleken verdwenen. “Vervelend”, aldus eigenaar Ward Devos. “Het was onze enige gezinswagen. We kregen wel snel een vervangwagen maar de schade zal oplopen. De batterij was losgekoppeld en het stuurslot uitgeboord. Vier nieuwe banden en velgen kosten ook al een flinke duit.”

Wie iets verdachts heeft gezien, kan dit melden bij de politie van de zone Arro Ieper. Buren merkten rond 23.30 uur twee verdachte jongeren op.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.