"Laatste aandenken aan mijn paard kwijt"

BEZOEKSTER LADIES NIGHT VERLIEST RING MET HAREN OVERLEDEN DIER

Julie Beke met haar paard Amor, dat intussen is overleden.
L Bailliu Julie Beke met haar paard Amor, dat intussen is overleden.
Op de Ladies Night in Ieper is bezoekster Julie Beke uit Roeselare een ring met een grote emotionele waarde verloren. "In de ring zitten haren verwerkt van mijn overleden paard Amor, het enige tastbare aandenken dat ik heb. Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik de ring niet zou terugkrijgen", vertelt Julie.

De Ladies Night vond vorige donderdag plaats in Garage Devos & Dewanckel in de Albert Dehemlaan in Ieper. Het evenement zette mode in de kijker, maar pakte ook uit met een party. Julie Beke denkt dat ze op de dansvloer haar sieraad verloren is. "Nadat mijn paard Amor in december 2015 overleed, bewaarde ik het paardenhaar. Toen had ik het nog emotioneel te zwaar om het haar in een sieraad te laten verwerken, maar uiteindelijk nam ik toch die stap."

De verloren ring lijkt op deze op de foto. De ring van Julie bestaat uit gepolijst zilver, twee briljantjes en geweven paardenhaar. Erin staat de naam 'Amor' gegraveerd.
paardenhaarsieraad.nl De verloren ring lijkt op deze op de foto. De ring van Julie bestaat uit gepolijst zilver, twee briljantjes en geweven paardenhaar. Erin staat de naam 'Amor' gegraveerd.

Nederlandse website

"Mijn ring heb ik speciaal laten maken op de Nederlandse website paardenhaarsieraad.nl (de kostprijs bedraagt enkelehonderden euro, red.). Na lang wachten kon ik het kleinood in januari eindelijk dragen. De ring was wel wat te groot. Ik had al de hele Ladies Night zitten voelen of de ring nog om mijn vinger zat. Er werd veel gedanst, maar plots kreeg ik wat cava over me heen. Terwijl ik mijn handen schudde, is de ring waarschijnlijk van mijn vinger gegleden."


Pas toen Julie thuiskwam, merkte ze dat ze haar ring verloren was. "Ik heb 's nachts nog gebeld naar de garage, maar daarvoor was het al te laat. Ze lieten me uiteindelijk weten dat de poetsfirma niets had gevonden. Ik ben dus behoorlijk zeker dat iemand de ring gevonden heeft."

Facebook

Julie poste een oproep op Facebook, maar daarbij kwam nog niets uit de bus. "Veel mensen hebben al de Facebookpost gedeeld en hopen met me mee dat ik mijn ring terugkrijg."


De ring van Julie Beke bestaat uit gepolijst zilver, twee briljantjes en geweven paardenhaar. In de ring staat de naam 'Amor' gegraveerd. De eerlijke vinder kan Julie Beke bereiken via haar Facebookpagina.