Wegenwerker (35) zwaargewond nadat hij met been onder kraan terecht komt

Archieffoto, de aanvang van de werken in Keibergstraat in het voorjaar. Toen werden de nutsvoorzieningen al aangepakt.
Benny Proot Archieffoto, de aanvang van de werken in Keibergstraat in het voorjaar. Toen werden de nutsvoorzieningen al aangepakt.
Een 35-jarige arbeider uit Aartrijke is woensdagnamiddag zwaargewond geraakt tijdens wegenwerken in de Keibergstraat in Ichtegem. Het slachtoffer kwam met zijn been onder de rupsbanden van een kraan terecht. 

In de Keibergstraat zijn op dit moment wegenwerken aan de gang, namelijk voor een gescheiden rioleringsstelsel en een nieuw wegdek met voet- en fietspaden. Woensdag rond 16.30 uur liep het grondig fout. Een 35-jarige wegenwerker kwam met zijn been onder de rupsband van een kraan terecht. De hulpdiensten waaronder de MUG kwamen ter plaatse. Het slachtoffer werd met zware verwondingen aan het been naar het ziekenhuis AZ Delta in Roeselare overgebracht. 

De politie Kouter deed de nodige vaststellingen. Het parket en de arbeidsinspectie (Toezicht Welzijn op het Werk) werden verwittigd voor een onderzoek. Er zou geen levensgevaar zijn. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.