Pakkend toneelstuk voor het goede doel in dorpshuis De Ster

Zaal De Ster in de Engelstraat.
Benny Proot Zaal De Ster in de Engelstraat.
Op vrijdag 1 maart 2019 brengt toneelgroep Speranza uit Lichtervelde het toneelstuk ‘Ingebroken’. De opbrengst wordt geschonken aan ’t Kassietje, de Ichtegemse afdeling van Welzijnsschakels.

Het theaterstuk gaat over een gepensioneerd wiskundeleraar, die altijd voor zijn moeder is blijven zorgen. Na haar overlijden, is hij alleen achtergebleven in het ouderlijk huis. Op kerstavond, halverwege de jaren negentig, wordt er ingebroken. Maar de man belt de politie niet. Vervolgens ontstaat een vreemde machtsverhouding tussen beide personages.

De voorstelling vindt plaats in dorpshuis De Ster in de Ichtegemse Engelstraat. Kaarten kosten 8 euro en zijn te verkrijgen aan het onthaal van het administratief centrum Eernegem of in De Ster zelf. Welzijnsschakels telt in Vlaanderen 130 afdelingen die inzetten op de bestrijding van kansarmoede en uitsluiting. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.