Bestuurder zwaargewond na frontale crash tegen boom in Bruggestraat

Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd bevrijd door de brandweer.
Bart Boterman Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd bevrijd door de brandweer.
In de Bruggestraat in Bekegem bij Ichtegem is een bestuurder woensdagavond iets over 18 uur zwaargewond geraakt door een ongeval. De auto reed frontaal op een boom. Het slachtoffer zat gekneld in zijn voertuig en werd bevrijd door de brandweer.

De auto begon te slippen, vermoedelijk door het natte wegdek. De wagen reed daardoor in de berm en botste frontaal tegen een boom. De klap was erg zwaar. De auto, een kleine bestelwagen, kwam enkele meters verder terecht aan de overkant van de straat. Brokstukken vlogen in het rond en de motorblok werd uit het motorcompartiment tot in een weiland geslingerd. Het slachtoffer zat vast in zijn voertuig en werd uit zijn positie bevrijd door de brandweer. Ook de mug kwam ter plaatse. De 46-jarige man uit Aartrijke werd onder leiding van de mug naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie is er geen levensgevaar.

De brandweer van Gistel ruimde de brokstukken en de gelekte vloeistoffen terwijl de politie Kouter de nodige vaststellingen deed. De zwaar verhakkelde wagen werd getakeld. De Bruggestraat was urenlang afgesloten.

De bestelwagen botste frontaal op een boom en raakte zwaar beschadigd.
Bart Boterman De bestelwagen botste frontaal op een boom en raakte zwaar beschadigd.
De motorblok werd zelfs uit het motorcompartiment geslingerd.
Bart Boterman De motorblok werd zelfs uit het motorcompartiment geslingerd.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • patrice nuyts

    Grote bomen en een rijweg gaan niet samen, hoe mooi het ook oogt. Normaal zouden daar vangrails voor moeten staan. Maar ja in Vlaanderen is alleen geld voor camera's.