Jurgen Vercauteren verklaart dat hij in opdracht van de huisbaas in elkaar werd geslagen omdat zijn flat verwaarloosd was en er achterstallige huurbetalingen waren
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Vercauteren verklaart dat hij in opdracht van de huisbaas in elkaar werd geslagen omdat zijn flat verwaarloosd was en er achterstallige huurbetalingen waren © Kristof Pieters

Huurgeschil loopt zwaar uit de hand: “In elkaar geslagen” volgens slachtoffer, “van de trap gevallen” volgens huisbaas

Sint-NiklaasEen geschil over achterstallige huur en zware verwaarlozing van een huurappartement in Sint-Niklaas is maandagavond geëscaleerd. Jurgen Vercauteren (50) werd zwaar toegetakeld naar het ziekenhuis afgevoerd, naar eigen zeggen nadat hij in opdracht van huisbaas Walter Vermeulen in elkaar werd geslagen. Die laatste ontkent met klem en zegt dat de man betrapt werd bij een inbraak in een aanpalende flat en dronken van de trap is gevallen.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Sebe Buermans (15) speelt hoofdrol in Ketnet Musical dankzij winst in finale zondagochtend: “Eén van de mooiste dagen uit mijn leven!”
  PREMIUM
  Herenthout

  Sebe Buermans (15) speelt hoofdrol in Ketnet Musical dankzij winst in finale zondagoch­tend: “Eén van de mooiste dagen uit mijn leven!”

  Tijdens de finaleshow van Ketnet Musical zondagochtend op Ketnet kwamen de kijkers te weten wie de hoofdrollen zullen spelen in Ketnet Musical: De Finale. Er werden twee tickets uitgedeeld voor een hoofdrol aan de vier laatste deelnemers. Een van die kandidaten was Herenthoutenaar Sebe Buermans die uiteindelijk met de hoofprijs naar huis mocht. “Het moment dat het blok waar ik op stond groen kleurde was het mooiste moment”, vertelt hij.