Er werd zelfs een ladderwagen ingezet om te zoeken naar een tweede slachtoffer.
Volledig scherm
Er werd zelfs een ladderwagen ingezet om te zoeken naar een tweede slachtoffer. © Kristof Pieters

Hulpdiensten speuren berm E17 af op zoek naar kind na zwaar verkeersongeval maar ze blijkt gelukkig bij grootouders te zijn

KruibekeDe brandweer heeft woensdagavond een zoekactie gehouden naar een zesjarig kind in de omgeving van de afrit van de E17 in Kruibeke. De vrees bestond dat het meisje bij een zwaar verkeersongeval uit het voertuig was geslingerd. Na een half uurtje volgde het verlossende bericht dat het ongedeerd bij de grootouders zat.

  1. Flatbewoners even geëvacueerd door vergeten kookpot op vuur
    LEUVEN

    Flatbewo­ners even geëvacu­eerd door vergeten kookpot op vuur

    In een appartement op het Glasblazerijplein is zaterdagavond omstreeks 22.30 uur brand uitgebroken. Oorzaak was een pan die op het vuur was blijven staan, terwijl de bewoner in slaap was gevallen. Het verbrande eten zorgde voor een dikke rookwolk en het brandalarm trad in werking. De bewoner slaagde er in erger te voorkomen en ademde daarbij wat rook in. De toegesnelde brandweer voerde nog een controle uit en verluchtte de flat. Daarna mochten alle bewoners weer naar binnen. De bewoner die rook had geïnhaleerd werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.