Winterconcert in de kerk

De kerk van Ottenburg waar het concert zal plaats vinden
PATRICK VERTOMMEN De kerk van Ottenburg waar het concert zal plaats vinden
In de Sint-Niklaaskerk van Ottenburg in De Kerkstraat komt de groep Down the Track optreden op vrijdagavond 14 december. Tijdens het winterconcert dat er om 20 uur aanvangt zal het trio op akoestische instrumenten een pallet kleuren voor een onbestaande film. 

“Onze liefde voor repetitieve muziek steken we niet onder stoelen of banken. Laat u als publiek meevoeren op een trein door een eindeloos landschap, met de strijkers op een mijmerende melodie en de piano als het hart van deze machine. Down the track brengt eigen werk de bovenste plank”, luidde het bij de band zelf. Pieter Hulst neemt er de cello voor zijn rekening. Wouter de Belder speelt viool en altviool en Jacques Motmans tenslotte bemant er de piano.

In voorverkoop kun je kaarten verkrijgen in de Spar van Ottenburg en dit aan de prijs van negen euro. Het winterconcert zal een kleine twee uurtjes weerklinken in de kerk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.