Wegwerkzaamheden veroorzaken weekje hinder

Illustratiebeeld René Borremansstraat in Huldenberg
Vertommen Illustratiebeeld René Borremansstraat in Huldenberg
Opgelet voor wie vanaf volgende week langs het centrum van Huldenberg moet. Van 8 april tot en met 12 april zijn er wegwerkzaamheden gepland op het kruispunt van de Elzasstraat met de René Borremansstraat, de Victor Philipsstraat en de Koxberg. 

Ook het openbaar vervoer zal hinder ondervinden van de werken. Lijn 349 zal in de beide richtingen via de Smeysberg en de René Borremansstraat rijden. De halte Gemeenteplein, in de richting van Etterbeek, zal als vervanghalte gebruikt worden. Er wordt in de De Peuthystraat ter hoogte van het Gemeenteplein in de richting van Ottenburg ook een tijdelijke halte voorzien. De bestaande tijdelijke haltes in de Holstheide blijven bediend.

De gemeente Huldenberg meldde alles in het werk te stellen om de hinder tot een minimum te beperken en probeert de toegangen tot de woningen en opritten zoveel als mogelijk vrij te houden. Meer informatie valt te verkrijgen via de dienst mobiliteit op 02/302.43.34 of mobiliteit@huldenberg.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.