Twee keer per maand voorleesuurtje

In de openbare bibliotheek van Huldenberg in de Donkerstraat 3 in Neerijse worden tweemaandelijks voorleesuurtjes georganiseerd voor de allerkleinsten. In december is dat op woensdagnamiddag 5 december en op zaterdagvoormiddag 15 december.

De voorgelezen verhalen zijn vooral gericht op jonge kinderen tussen drie en acht jaar, maar iedereen is er uiteraard van harte welkom! Regelmatige bezoekers van het voorleesuurtje mogen zeker niet vergeten om hun spaarkaart mee te brengen. Immers wie regelmatig naar het voorlezen komt, kan een leuk cadeau bij elkaar sparen!

Op 5 december wordt er voorgelezen tussen 16 en 16.30 uur en tien dagen later horen de kinderen een verhaaltje tussen 10.30 en 11 uur. De deelname aan de voorleesuurtjes is gratis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.