Theo toert in Huldenberg

Theo toert in Huldenberg
Patrick Vertommen/RV Theo toert in Huldenberg
Op donderdag 16 mei houdt Theo Francken (N-VA) even halt in cultuurzaal Den Elzas. De lijsttrekker voor de kamer van volksvertegenwoordigers in Vlaams-Brabant komt er in het kader van “Theo toert in Huldenberg” toelichting geven bij het huidige migratiebeleid en de politieke actualiteit. 

Iedereen is op 16 mei van harte welkom in Den Elzas op de Elzasstraat 19 vanaf 19.30 uur, de voordracht zou normaal gezien duren tot 23 uur. Theo toert in Huldenberg is een organisatie van N-VA Huldenberg. Voor bijkomende informatie kan men terecht op nele.demartelaere@n-va.be

Nele De Martelaere uit Huldenberg is de lokale kandidate voor de komende verkiezingen, ze staat op de vierde plaats bij de opvolgers op de lijst van de Kamer. 

Theo toert in Huldenberg,  een organisatie van onder andere zijn rechterhand de plaatselijke Nele De Martelaere
Patrick Vertommen/RV Theo toert in Huldenberg, een organisatie van onder andere zijn rechterhand de plaatselijke Nele De MartelaereReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.