Schrijf je tijdig in voor de gedichtendag

Gedichtendag in Huldenberg, foto rv
Vertommen Gedichtendag in Huldenberg, foto rv
De Huldenbergenaren willen hun favoriete verzen verzamelen en voorzien van een streepje muziek. De gedichten moeten voor 18 januari ingestuurd zijn. 

“Voor gedichtendag 2019 zijn we op zoek naar de lievelingsgedichten van onze inwoners”, aldus het gemeentebestuur. Geïnteresseerden kunnen een of twee gedichten aan het gemeentebestuur bezorgen. Het kan alle richtingen uit: van ‘Jantje zag eens pruimen hangen’ tot Guido Gezelle, Bob Dylan of Kendrick Lamar, maar ook liedjesteksten of eigen geschreven gedichten. Het gemeentebestuur zal ze verwerken tot een voorstelling. De inzender leest ze voor of laat ze voorlezen. 

Op vrijdag 1 februari kan je genieten van het eindresultaat, namelijk een avond vol poëzie en muziek met een drankje erbij. Deze gedichtendag is een samenwerking van de cultuurraad, het Davidsfonds, vtbKultuur, de bibliotheek en de cultuurdienst. Gedichten kunnen bezorgd worden tot 18 januari op het mailadres cultuur@huldenberg.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.