Reüniefuif Jeugdhuis Jevaro

Jeugdclub Jevaro Sint-Agatha-Rode
Dieter Nijs Jeugdclub Jevaro Sint-Agatha-Rode
De oud-leden willen, een jaar na het sluiten van jeugdhuis Jerooms uit Sint-Agatha-Roden, elkaar nog eens terugzien. Daarom organiseren ze nu zaterdag 10 november ‘Jevaro fuift nog is’, verwijzend naar de vorige naam van het jeugdhuis. 

Jong en oud is welkom vanaf 21 uur in zaal De Linde in de Pastorijstraat 3 in Ottenburg. Je kan er mee herinneringen ophalen bij een frisse pint of dansen op oude en nieuwe beats met DJ Jack, bekend van de Jevarofuif en DJ Frakke, bekend van Tomorrooiland. Voorverkoopkaarten kosten vijf euro, aan de kassa betaal je zeven euro inkom. Voorverkooppunten voor de kaarten zijn gevestigd aan de Sportbar de Kronkel in Huldenberg, de Spar in Ottenburg en de Megazine in Sint-Agatha-Rode.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.