Reserveer voor huiskamerweekend en Revue Ravage

Huiskamerweekend in Huldenberg
Vertommen Huiskamerweekend in Huldenberg
Tijdens het huiskamerweekend van 16, 17 en 18 november zetten verschillende Huldenbergenaren de deuren open. Ze brengen theater en een streep fantasie naar hun medeburgers. Dit kan plaats vinden tijdens de boodschappen van de bezoekers, als aperitief of bij het dessert.

Reserveer nu je plek via cultuur@huldenberg.be of via het nummer 02/302.43.56. Tickets voor de voorstelling Revue Ravage kosten 8 euro en bestel je het beste via www.huldenberg.be/inschrijvingen. Met huiskamervoorstelling Revue Ravage won Zibrogamin dit jaar overigens het prestigieuze Landjuweel. Stefan Perceval, artistiek leider van Theaterwerkplaats HetGevolg, leidt op zaterdag 17 november om 19.30 uur op de Cultuurzolder van Huldenberg op het Gemeenteplein 1 de avond in.

Revue Ravage is een opvoering naar een tekst van schrijver Tom Lanoye. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.