Quick wins op de N253

Tijdens de laatste gemeenteraad heeft de Open Vld-fractie de quick wins goedgekeurd aan de N253. Ze bieden voorlopig wat uitwijkmogelijkheden op de gevaarlijkste stroken.
De Open Vld fractie de quick wins goed aan de N253. Ze bieden voorlopig wat uitwijkmogelijkheden op de gevaarlijkste stroken.
Vertommen De Open Vld fractie de quick wins goed aan de N253. Ze bieden voorlopig wat uitwijkmogelijkheden op de gevaarlijkste stroken.

Deze quick wins kwamen er omdat het AWV het netelige dossier uitstelde voor een termijn van om en bij de vijftien jaar. "We zijn van mening dat deze quick wins langs de N253 een verbetering zijn. Ze zullen uitwijkmogelijkheden bieden aan de zwakke weggebruiker. Daarom stemmen we voor, niettegenstaande dat dit gegeven extra kosten voor de gemeente met zich meebrengt. We blijven het betreuren dat de heraanleg door het Agentschap van Wegen en Verkeer (AWV) voor onbetaalde tijd uitgesteld zijn met een gevaarlijke verkeerssituatie voor fietsers en voetgangers tot gevolg. Bijkomstig betreuren we dat andere agentschappen veel inspanningen leveren om de IJse en het natuurgebied De Doode Bemde te vrijwaren van afvalwater en dit door het uitstel van de herinrichting van deze gewestweg allemaal in het gedrang komt”, aldus burgemeester Danny Vangoidtsenhoven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.