OHR Huldenberg levert lijsttrekker CD&V en lijstduwer N-VA

voorzitter OHR Wim Steeno, is lijstduwer bij N-VA Huldenberg, penningmeester Marc Verheyden (links) is lijsttrekker CD&V
Vertommen voorzitter OHR Wim Steeno, is lijstduwer bij N-VA Huldenberg, penningmeester Marc Verheyden (links) is lijsttrekker CD&V
Bij kersvers eersteprovincialer OHR Huldenberg, dat overigens prima aan het seizoen begon, hebben ze een bestuur met flink wat politieke aspiraties. 

Immers, de voorzitter van de gedreven voetbalclub OHR Huldenberg, Wim Steeno (rechts) uit Ottenburg, duwt namelijk de N-VA lijst in Huldenberg. Hij zit er samen in het bestuur met voormalig burgemeester Marc Verheyden (CD&V) uit Sint-Agatha-Rode, die er penningmeester is. Het politieke vaarwater tussen beiden kan soms wel wat diep lijken, maar aan de kant van het voetbalveld en in de kantine valt daar alvast weinig van te merken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.