Nieuw ticketingsysteem voor sportweek

Tijdens de herfstvakantie binnenzitten? Niet voor mij, ik ga naar de Huldenbergse sportweek!
Vertommen Tijdens de herfstvakantie binnenzitten? Niet voor mij, ik ga naar de Huldenbergse sportweek!

De gemeente Huldenberg werkt vanaf de herfstvakantie met een nieuw ticketingsysteem voor de sportweek. Die vindt plaats van 29 oktober tot 2 november, met uitzondering van 1 november. 

Er staat weer een gezonde mix van klassieke en nieuwe sporten op het programma in de voormiddag. De namiddag is gereserveerd voor de keuzesporten fietsen, dansen, voetbalen freerunning/gymnastiek. Kortom weer een week vol ravot- en sportplezier waarmee de herfstvakantie voorbij vliegt. 

Hoe reserveer je je tickets voor de sportweek in het nieuwe ticketingsysteem? Surf naar https://huldenberg.ticketgang.eu/ Druk daarna op de knop 'registreer als gezin'. Geef de nodige gegevens van jou en je kinderen in. Druk vervolgens op 'Huldenbergse sportweek herfst' en koop je tickets. Je ontvangt finaal een bevestiging via mail.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.