Nick Gillekens Foundation Party in de feesttent aan OHR Huldenberg

OHL-doelman Nick Gillekens werkte in het verleden al samen met charmezanger Stefke Lood. Ze brachten een single, waarvan een deel van de opbrengst naar het Kinderkankerfonds ging.
Foto Vertommen OHL-doelman Nick Gillekens werkte in het verleden al samen met charmezanger Stefke Lood. Ze brachten een single, waarvan een deel van de opbrengst naar het Kinderkankerfonds ging.
Na de vijfde editie van het vijfde voetbaltoernooi voor het Kinderkankerfonds Leuven, die de Nick Gillekens Foundation organiseert op zaterdag 1 juni, volgt er een heuse Foundation Party. De opbrengsten van het feestje voor het goede doel gaan eveneens naar het Kinderkankerfonds.

Het feestje van Nick Gillekens, de gulle keeper van voetbalclub OH Leuven, vindt plaats in de feesttent aan voetbalclub van OHR Huldenberg in het centrum van de gemeente, in de Gillisstraat. De deuren gaan open om 20 uur en het feestje zal duren tot omstreeks twee uur. De inkom is trouwens volledig gratis, dus er is geen reden om weg te blijven! Tussen 20 en 21.30 uur warmt Dj Frakke het feestpubliek op, daarna is het tussen 21.30 en 23 uur aan Nine 2 Five. Voltage maakt zijn opwachting tussen 23 en 0.30 uur. Afsluiten doen ze met topper Robert Abigail die tussen half één en twee uur er de sfeer in brengt. Buiten de normale drankjes zijn in de feesttent ook cocktails en een heuse ginbar voorzien.

Voetbaltornooi in Huldenberg tvv Kinderkankerfonds met Dries Meirsman en Nick Gillekens van OHL (tekst Andreas)
Vertommen Voetbaltornooi in Huldenberg tvv Kinderkankerfonds met Dries Meirsman en Nick Gillekens van OHL (tekst Andreas)Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.