Infosessie gevelrenovatie in ‘t Pijlijser

't Pijlijser in Huldenberg
Vertommen 't Pijlijser in Huldenberg
In deze sessie, gepland op 5 juni, leer je waar je moet op letten bij de vervanging van ramen en welke mogelijkheden je hebt om bestaande spouwmuren of volle muren te isoleren: buitenisolatie, binnenisolatie en navulling van de spouw. In ’t Pijlijser is iedereen die woensdag welkom tussen 19.30 en 22 uur.

Speciale aandacht gaat naar de wind-, lucht- en koudebrugvrije aansluitingen van de nieuwe ramen op de muurisolatie. Ook ventilatie, passieve zonnewinsten en oververhitting komen aan bod. Deze infosessie is gratis, je kan je ervoor inschrijven via Vormingplus via info@vormingplusob.be of 016 52 59 00 of www.vormingplusob.be/infosessie-gevelrenovatie-muurisolatie-en-vervangen-van-ramen-8

Deze sessie is een organisatie van het Steunpunt Duurzaam Bouwen van de Provincie Vlaams-Brabant, Vormingplus Oost-Brabant en de gemeente Huldenberg.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.