Huldenberg wil schepen van participatie

Open Vld en burgemeester Danny Vangoidtsenhoven mikken op participatie van de burger om dit te onderstrepen willen ze na de verkiezingen zelfs de functie van schepen van participatie in het leven roepen (tekst Stefan).
Vertommen Open Vld en burgemeester Danny Vangoidtsenhoven mikken op participatie van de burger om dit te onderstrepen willen ze na de verkiezingen zelfs de functie van schepen van participatie in het leven roepen (tekst Stefan).
Open Vld Huldenberg wil de burger meer bij het beleid betrekken. Daarom wil ze na de verkiezingen de functie van schepen van participatie in het leven roepen. Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven hoopt zo toekomstige initiatieven van kiezers beter te kunnen uitwerken.

“We hebben bewust nog geen voorakkoord afgesloten om zo vertrouwen aan onze kiezers te geven", zegt burgemeester Vangoidtsenhoven. "Om ons huidig programma verder te zetten, hebben we de participatie van de burger nodig, zodat de focus op hun geleverde werk en hun inbreng komt te liggen." Vangoidtsenhoven wil dan ook een schepen van participatie in het leven roepen en daarbij zal er ook nog een ambtenaar benoemd worden. "Het zal een geïntegreerd thema worden, die door alle diensten zal opgevolgd worden. In andere gemeentes bestaat deze schepenfunctie al  en het leek ons een goed idee om dat ook in te voeren."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.