Huldenberg pakt jaarlijks zeven trage wegen aan

Trage weg Hasselheide Kleine Schoolstraat Ottenburg
Stefan Van de Weyer Trage weg Hasselheide Kleine Schoolstraat Ottenburg
De gemeente Huldenberg pakt jaarlijks zeven trage wegen aan. De oude paden zorgen ervoor dat het regionale wandelnetwerk op flink wat meer interesse kan rekenen en het roept een veilige verbinding doorheen de natuur in het leven. 

“De recente opening van een trage weg tussen de Hasselheidestraat en de Kleine Schoolstraat in Ottenburg ter gelegenheid van de Dag van de Trage Weg is hiervan een mooi voorbeeld. Het uitzicht over de velden is er prachtig. Deze paden liggen dikwijls langs landbouwvelden. Open Vld staat voor een open dialoog met de landbouwers om er zo voor te zorgen dat ieders belangen en eigendomsrechten gerespecteerd blijven”, aldus burgemeester Danny Vangoidtsenhoven (Open Vld)
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.