De Huldenbergse feesten leverden spannende zeepkistenraces op

De bezoekers aan de Huldenbergse feesten werden andermaal getrakteerd op een mooi zonnetje, veel lekkers, veel animatie en veel sfeer. Vooral voor de zeepkistenrace was er flink wat aandacht. 

Op het Gemeenteplein in het centrum van Huldenberg was het gezellig druk, op het kruispunt waren er dansdemonstraties die afgewisseld werden met snelle doortochten van de deelnemers van de zeepkistenrace. De doorkomst van Koninklijke harmonie De Ysschegalm ging eveneens niet onopgemerkt voorbij. Omtrent hun 150-jarige bestaan was er ook een expo voorzien aan het Gemeenteplein. 

Tussendoor was er veel animatie voorzien, zo konden bezoekers genieten van onder andere lekker hamburgers op het plein, braderie, eendjesrace op de IJse, de oldtimershow, het jongerendorp, straatanimatie, en nog veel meer! 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.