CD&V duidt Tessa Avermaete als nieuwe voorzitter aan

Minister Koen Geens in gesprek met de afscheidnemende ex-burgemeester Marc Verheyden
Vertommen Minister Koen Geens in gesprek met de afscheidnemende ex-burgemeester Marc Verheyden
Bij CD&V Huldenberg werd op de nieuwjaarsbrunch in Zaal De Linde in Ottenburg een nieuw bestuur gekozen. Voorzitter Herman Depré gaf de fakkel door aan Tessa Avermaete, Depré blijft wel verder actief als gemeenteraadslid. Heidi Greven wordt de nieuwe ondervoorzitster.

Depré heeft jaren ervaring als schepen en gemeenteraadslid en zet ook deze legislatuur dit laatste verder. De nieuwe voorzitster start met minder politieke ervaring, maar daarom niet minder ambitie aan haar opdracht. De visie van de lokale afdeling scherp stellen en een aangepaste strategie uitwerken worden daarbij haar eerste opdracht.

Uittredende mandatarissen zoals voormalig burgemeester Marc Verheyden en Nelly Vanderlinden, erevoorzitter van het OCMW, stonden hun mandaat af, om zo zuurstof te geven aan verjonging van de partij. Ze blijven wel als bestuursleden actief. Ook Minister van Justitie Koen Geens schoof bij zijn lokale afdeling aan voor deze nieuwjaarsbrunch en wenste de nieuwe voorzitster alle succes toe. Hij signeerde er zijn net gepubliceerde boek: ‘Wat ik ervan begrijp’.

De opbrengst van deze brunch ging integraal naar de Nick Gillekens Foundation. Nick is het jongste bestuurslid van de CD&V Huldenberg. De Nick Gillekens Foundation is opgericht ten voordele van het kinderkankerfonds.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.