Beurtelings verkeer op komst aan de Smeysberg

De Smeysberg in Huldenberg.
Vertommen De Smeysberg in Huldenberg.

Momenteel werkt Besix aan de aanleg van de fietspaden vanaf het Keyhof richting Smeysberg. Deze werken zullen begin augustus afgerond zijn. Voor het kruispunt Smeysberg/Stroobantsstraat zullen er vanaf begin augustus tot 20 september voorbereidende werken gebeuren door Elia. Beurtelings doorgaand verkeer is mogelijk via verkeerslichten.

Vanaf 23 september tot eind oktober 2019 wordt het kruispunt Stroobantsstraat/Smeysberg volledig afgesloten voor rioleringswerken. Vanaf 23 april zijn ook de werken in de Steenbeek- en Potterstraat gestart: deze zullen tot april 2020 duren. Het kruispunt Wolfshaegen/Steenbeekstraat/Stroobantsstraat is vanaf 11 juni afgesloten om de rioleringswerken uit te voeren. Tot eind september 2019 zal er op het kruispunt gewerkt worden. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • JULIEN SCHROEDERS

    OK en dan naar 30KM / uur ook misschien, een prijzig voorstel ook voor de baan Leuven Overijse zelfs fietsers en voetgangers ga je meer veiligheid geven (in plaats van beloftes van nieuwe bredere en veiligere wegen, allemaal loze beloftes