Supportersclub Kittel zoekt nieuw lokaal

Marcel Kittel tijdens zijn bezoek aan zijn fanclub in Hove, in september 2014. Hier met zijn jonge fans Tibeau en Wallas.
Foto Benoit De Freine Marcel Kittel tijdens zijn bezoek aan zijn fanclub in Hove, in september 2014. Hier met zijn jonge fans Tibeau en Wallas.
Duits topspurter Marcel Kittel mag gisteren dan wel opnieuw een rit hebben gewonnen in de Ronde van Dubai, zijn Hovese supportersclub heeft echter nog wat zoekwerk voor de boeg voor het kan vieren.

Nadat cafébaas Bernd Zwinnen vorige week meldde tegen eind maart te stoppen met zijn Brasserie Bahnhove moet de fanclub van de wielrenner op zoek naar een nieuw lokaal.


"We zijn inderdaad in de Hovese horecazaak gevestigd met onze Marcel Kittel Fanclub. Door de mededeling zijn wij begonnen met het zoeken naar een ander lokaal. Maar momenteel kan ik nog niet zeggen waar we naartoe zullen gaan", vertelt voorzitter en stichter Kurt Augustynen.


Wie interesse heeft om de fanclub te ontvangen, mag Kurt altijd contacteren.


"Maar we zoeken wel een lokaal of onderkomen in de Antwerpse zuidrand. Als stichter woon ik in Mortsel en om alles te regelen is het makkelijker dat we in de buurt blijven."

1.200 leden

De club is ondertussen mooi aangegroeid.


"We tellen ongeveer 1.200 leden. De meeste leden wonen in België maar er zijn ook Nederlanders en Fransen bij", geeft Kurt Augustynen aan. In september 2014 bezocht Kittel zijn fanclub al een keertje in Bahnhove. Geïnteresseerden om de supportersvereniging nieuw onderdak te bieden, kunnen mailen naar info@globalcycleconcept.com. (FSL)