Vrije basisschool Houthulst verenigt jong en oud tijdens reünie

Leerlingen die zes jaar geleden in de vrije basisschool Houthulst in het zesde leerjaar zaten kwamen bijeen
VBS Houthulst Leerlingen die zes jaar geleden in de vrije basisschool Houthulst in het zesde leerjaar zaten kwamen bijeen
Voor het eerst vond in de vrije basisschool van Houthulst een dubbele reünie plaats. Enerzijds kwamen de leerlingen die zes jaar geleden in het zesde leerjaar zaten samen. Anderzijds hielden ook de gepensioneerde leerkrachten een bijeenkomst in de school.

Een bijzonder moment was de foto van de vier directeurs. Jeroen Desender is de huidige. Hij poseert samen met zijn voorgangers Marc Vanlauwe, Gerard Latré en André Trybou. Na het onthaal met koffie kregen de oud-leerlingen en gepensioneerden een beeld van hoe het schoolleven er vandaag uitziet. Dat is toch iets anders dan vroeger bleek al snel toen een voorstelling van het digibord op het programma stond. Tijdens een aperitief werden herinneringen opgehaald.

Gepensioneerde leerkrachten van vrije basisschool Houthulst kwamen samen tijdens reünie
VBS Houthulst Gepensioneerde leerkrachten van vrije basisschool Houthulst kwamen samen tijdens reünie
Directeur Jeroen Desender poseert samen met zijn voorgangers Marc Vanlauwe, Gerard Latré en André Trybou
VBS Houthulst Directeur Jeroen Desender poseert samen met zijn voorgangers Marc Vanlauwe, Gerard Latré en André TrybouReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.