Onbekenden gooien ruiten van café Den Trimard in: “Al derde keer in 2,5 jaar”

De ruiten aan Den Trimard werden ingegooid.
JHM De ruiten aan Den Trimard werden ingegooid.
Vandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag drie ramen van café Den Trimard op de Markt ingegooid. “Het was mijn man die ’s morgens in het café de schade opmerkte”, zegt uitbaatster Maddy Hoorelbeke. 

“Daarna ben ik zelf gekomen en belde ik de politie. Er zijn twee ramen ingegooid vlak naast de deur en één aan de zijkant, maar de daders zijn niet binnen geweest. Ik denk dat het om puur vandalisme gaat. De ramen naast de deur waren enkel glas en die moesten dus meteen dichtgemaakt worden door een timmerman. Aan de zijkant gaat het om dubbel glas waarvan enkele het voorste glas sneuvelde. Het is al de derde keer sinds ik het café openhoud, nu al 2,5 jaar, dat er glas gebroken wordt. De eerste keer ging het ook om vandalisme, de tweede keer ging het om een inbraak, maar konden ze niets stelen.” De politie deed de nodige vaststellingen en stelde een pv op.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.