Kindje geboren dit jaar? Dan krijg je Houthulstbonnen

Voortaan krijgen kersverse ouders Houthulstbonnen
iStock Voortaan krijgen kersverse ouders Houthulstbonnen
Woon je in Houthulst en ben je dit jaar mama of papa geworden? Dan is er goed nieuws, want de gemeente geeft Houthulstbonnen ter waarde van 30 euro. 

“We geven die premie zowel aan ouders die zelf een kindje hebben gekregen als aan ouders die een jongen of meisje hebben geadopteerd”, legt schepen Jeroen Vandromme (CD&V) uit. “In ons gemeentelijke infoblad De Boskrant zijn de geboortes een populaire rubriek. Aan de ouders die hun Houthulstbonnen komen afhalen in het administratief centrum, vragen we of we hun namen mogen publiceren in ons infoblad. Want door de nieuwe wet op de privacy moeten we iedereen toestemming vragen om zijn of haar gegevens te gebruiken. Ook wie dat liever niet wilt, krijgt uiteraard zijn bonnen.” Met de Houthulstbonnen kunnen de ouders iets leuks kopen bij de lokale middenstand.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.