Volledige line up Extrema Outdoor Belgium bekend

Het dancefestival Extrema Outdoor Belgium (XOBE) heeft gisteren haar volledige line up bekendgemaakt. "Dit is de grootste ooit", zegt organisator Ugur Akkus. Het festival gaat door in het Pinksterweekend van 2 tot en met 4 juni aan De Plas in Houthalen.

In december loste XOBE met Ben Klock, Marcel Dettmann, Stephan Bodzin en Tale Of Us al vier namen. "Dat was maar een tipje van de sluier", verzekert Akkus. "Met absolute trekkers Sven Väth, Luciano, Pan-Pot, Joris Voorn, Moodymann, Rødhåd, Chris Liebing en onze Belgische trots Amelie Lens, halen we ons absoluut hoogtepunt tot nu toe. In totaal staan er maar liefst 114 artiesten op het festival. Elk jaar groeien we een beetje, maar op deze line up zijn we echt supertrots. De ticketverkoop loopt alleszins als een trein. We krijgen het gevoel dat de mensen er dit jaar echt bij willen zijn."


De reguliere ticketverkoop start gelijktijdig met de bekendmaking van de line up. Je hebt al een Friday Ticket vanaf 39 euro en een Weekend Ticket vanaf 109 euro. Meer info vindt u op www.extrema.be. (JDSL)