Exclusief voor abonnees

Recensie: Innesto in Houthalen ****

Vis uit de Noordzee
Lien Vande Kerkhof Vis uit de Noordzee
Het sprookjesachtige decor van De Barrier, een luxueuze polyvalente site in hartje Limburg, is niet meteen een dagelijkse uitvalsbasis voor twintigers met een schamel spaarpotje. Wie het domein betreedt, passeert eerst restaurant Innesto, de zinnenprikkelende zaak van de 35-jarige chef-kok Koen Verjans die na de opening, ondertussen negen jaar geleden, in een mum van tijd een Michelinster wist te versieren. Een plek waar ik dus overduidelijk niks te zoeken heb. Zij het niet dat er al 11 jaar zoiets als Jong Keukengeweld bestaat.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.