Horebeke klinkt op 2019 met eretitels voor iconen Browaeys en De Meuleneire

De inwoners klinken op het nieuwe jaar.
Lieke D'hondt De inwoners klinken op het nieuwe jaar.
De inwoners van Horebeke zijn zondag samengekomen om te klinken op het nieuwe jaar. In een bomvolle, verwarmde tent was er tijd voor een hapje en een drankje, maar ook voor enkele plechtige momenten.

Op de eerste nieuwjaarsreceptie van de nieuwe legislatuur konden de nieuwe burgemeester, schepenen, leden van de gemeenteraad en het bijzonder comité natuurlijk niet ontbreken. Nadat er afscheid werd genomen van de mandatarissen die niet herverkozen geraakten, mochten zij het podium betreden zodat alle aanwezigen met hen kennis konden maken. 

Horebeke viert het begin van 2019.
Lieke D'hondt Horebeke viert het begin van 2019.

Er was ook bijzondere aandacht voor voormalig burgemeester Joseph Browaeys en voormalig eerste schepen Robert De Meuleneire. Zij mogen zich vanaf nu ereburgemeester en ereschepen van Horebeke noemen. Compleet met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied nam de tent afscheid van de twee iconen van de Horebeekse politiek. 

Robert De Meuleneire en Joseph Browaeys mogen zich ereschepen en ereburgemeester van Horebeke noemen.
Lieke D'hondt Robert De Meuleneire en Joseph Browaeys mogen zich ereschepen en ereburgemeester van Horebeke noemen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.