Claire Vanhoutte komt net als haar echtgenote Petra De Sutter op voor Groen bij de verkiezingen in mei

Petra De Sutter (links) en haar echtgenote Claire Vanhoutte staan op 26 mei allebei op de lijst van Groen. De Sutter trekt de Europese lijst, Vanhoutte staat op de 12de plaats voor de Vlaamse lijst.
ID/ Sien Verstraeten Petra De Sutter (links) en haar echtgenote Claire Vanhoutte staan op 26 mei allebei op de lijst van Groen. De Sutter trekt de Europese lijst, Vanhoutte staat op de 12de plaats voor de Vlaamse lijst.
Na Groen-gemeenteraadslid Petra De Sutter staat ook haar vrouw Claire Vanhoutte uit Horebeke bij de volgende verkiezingen op de lijst voor Groen. Vanhoutte is de voorzitter van de partij in Horebeke en zal op de twaalfde plaats staan op de Vlaamse lijst.

“Ik ben fier dat ik de Vlaamse Groen-lijst mag ondersteunen”, reageert Vanhoutte. “Ik zal enthousiast campagne voeren voor al onze kandidaten en uiteraard ook voor Petra.” De domeinen waarin Vanhoutte het meeste verschil wil maken, zijn welzijn en zorg. “Als deskundige in de palliatieve thuiszorg zijn dat mijn belangrijkste thema’s. Ook dierenwelzijn ligt mij nauw aan het hart. Ik hoop ook mijn steentje te kunnen bijdragen tot het aanpakken van de grote uitdagingen van vandaag zoals de aanpak van de klimaatverandering met behoud van onze welvaart en ons welzijn.”

Europese lijst

Petra De Sutter trekt op 26 mei de Europese lijst voor Groen. “Het zal erg druk worden, maar ik ben fier dat Claire nu ook naar voor treedt en er helemaal voor gaat. Ze is al lang de sterke vrouw die mij heeft gebracht waar ik nu sta. Het is tijd dat ze haar eigen ambities waarmaakt”, vertelt De Sutter.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.